Hav d 18.03.17 15:20:38 til 15:21:17

Idealet, hvisker den stille vind, er ikke nødvendigvis de klippede træer, den stramt komponerede bog. For hvert lag af betydning i stenene. Noter. Beskrivelser. Alting kan skifte form, kan forandre sig, kan forvandle sig.Alting kan skifte form, kan forandre sig, kan forvandle sig. Alting kan skifte form, kan forandre sig, kan forvandle sig.

Landskab d 18.03.17 13:58:08 til 14:14:38

Der er en som har vendt sin trøje omvendt. Grå. Hvad skal vi stille op med den voldsomme himmel? Et genert rum, et intimt rum. Jeg vågnede og lå og så din vejrtrækning følge dynernes landskab op med små rystelser og bløde bølgende bevægelser. At svømme i det strømmende vand som et fremmed sprog som sidder uvant, som strammer som om man var nøgen.

Samtale d 18.03.17 13:33:26 til 13:35:02

Det var dele af dine drømme, der faldt ud imellem dine læber. Kan jeg være i dette landskab?

Jeg prøver at forstå dette tilfælde: Tidligere: at følge dig blik. At dette andet. Du må ikke forsvinde. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Jeg skrev breve til dig i mine tanker og fulgte vejens bevægelse langs kysten og havet, tøvende.

Hav d 18.03.17 13:17:32 til 13:19:15

At tale var blevet uoverskueligt. Sætningen, der lige før faldt ud af din mund.

Bordet vipper. Om andre lande, andre folk. Da jeg læste et kedeligt digt, læste jeg et kedeligt digt og det slog mig: Sommeren var alligevel helt i orden, efteråret, og vinteren.Da jeg læste et kedeligt digt, læste jeg et kedeligt digt og det slog mig: Sommeren var alligevel helt i orden, efteråret, og vinteren. Da jeg læste et kedeligt digt, læste jeg et kedeligt digt og det slog mig: Sommeren var alligevel helt i orden, efteråret, og vinteren. Da jeg læste et kedeligt digt, læste jeg et kedeligt digt og det slog mig: Sommeren var alligevel helt i orden, efteråret, og vinteren. Da jeg læste et kedeligt digt, læste jeg et kedeligt digt og det slog mig: Sommeren var alligevel helt i orden, efteråret, og vinteren.