Landskab d 3.11.17 19:44:20 til 19:45:26

Jeg sejlede henover havet, henover himlen.

Da jeg vågnede, var jeg sikker: Det var kun fornemmelsen af vind, af sand, af mørke, af sol, af min krops fjerne funktioner, stilheden (der aldrig var stille).Det var kun fornemmelsen af vind, af sand, af mørke, af sol, af min krops fjerne funktioner, stilheden (der aldrig var stille). Det var kun fornemmelsen af vind, af sand, af mørke, af sol, af min krops fjerne funktioner, stilheden (der aldrig var stille). Det var kun fornemmelsen af vind, af sand, af mørke, af sol, af min krops fjerne funktioner, stilheden (der aldrig var stille). Det var kun fornemmelsen af vind, af sand, af mørke, af sol, af min krops fjerne funktioner, stilheden (der aldrig var stille).

Hav d 3.11.17 18:41:58 til 18:42:38

Der var noget som åbnede sig. Det dybeste af alt er huden? Vi tænkte på ord, der blev ved med at hænge øverst i kampagnerne.

Som at læse glemte aviser. Af alt det lysende, reflekterende, matte.

Vi tænkte på ord, vi ikke kunne glemme. Hvad skal vi stille op med den voldsomme himmel?

Landskab d 3.11.17 18:39:48 til 18:40:38

Der er en som har taget sin trøje rigtigt på. Et genert rum, et intimt rum. Sletterne trak helt ud til havet som trak videre i himlen som trak i øjnene som en let tåge. Som at læse glemte aviser. Og dén himmel; det var en sindssyg dag.

Blå. Det er hver eneste sten i mit hjerte, som langsomt men sikkert forvandler sig til stjerner og funklende diamanter.