Samtale d 25.08.17 21:59:39 til 22:00:18

Rifterne. Bøgerne var de eneste.

Er du på den anden side? Mine gadgets er hvide som dine knogler. Jeg ville gerne give dig alle mine diamanter Når du siger mit navn, svarer min krop. Det er hvert eneste træ i mit hjerte, som hurtigt men sikkert er stivnet blandt vanddråber og stille klynger af græs.Det er hvert eneste træ i mit hjerte, som hurtigt men sikkert er stivnet blandt vanddråber og stille klynger af græs. Det er hvert eneste træ i mit hjerte, som hurtigt men sikkert er stivnet blandt vanddråber og stille klynger af græs. Det er hvert eneste træ i mit hjerte, som hurtigt men sikkert er stivnet blandt vanddråber og stille klynger af græs. Det er hvert eneste træ i mit hjerte, som hurtigt men sikkert er stivnet blandt vanddråber og stille klynger af græs.

Hav d 25.08.17 21:58:42 til 21:59:25

Tingene tøver. Er det? I det tidlige: æggemaden, tomaterne, den kolde øl. Jeg var et dyb i, i dén der lå i den. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften.

Der i kroppen. Hver morgen vågner jeg op og tænker: wow! nogle smukke øjne. En linje samlede udsigten op: en ægyptisk kvinde lukkede sin værdige hånd om en lysende fremtid.

Samtale d 25.08.17 21:56:05 til 21:56:45

Sidst, i morges. Muren omkring ordene. At dette andet. Et bart stykke at gumle på, sådan er poesien i de mindste detaljer. Vi i det glitrende.

Stjernekontinent. Sådan er det. Det flød ud af mig, nye sætninger, gamle sætninger, og nu: igen.Det flød ud af mig, nye sætninger, gamle sætninger, og nu: igen. Det flød ud af mig, nye sætninger, gamle sætninger, og nu: igen.