Samtale d. 9.01.15 15.45.40 til 15.48.19

Vi stod derinde og fortalte og lyttede. Senere i mørket fandt jeg diamanter i dine øjne. Når du siger mit navn, svarer min krop. Hvad skal vi stille op med den voldsomme himmel? Vi har de samme øjne. Nu driver mine drømme ind i et blidere, en bedre tid. Jeg sad et sted i det stille i fortiden og skrev og tegnede. Ring til mig uden grund. Ring til mig uden grund. Ring til mig uden grund.

Ring til mig uden grund. Ring til mig uden grund. Ring til mig uden grund.

Ring til mig uden grund. Ring til mig uden grund. Ring til mig uden grund.

Ring til mig uden grund. Ring til mig uden grund. Ring til mig uden grund. Ring til mig uden grund. Ring til mig uden grund. Ring til mig uden grund. Ring til mig uden grund.

d. 9.01.15 13.27.09 til 13.27.49

Når jeg vågnede, lå der altid en fælde tilbage fra mine drømme. Når jeg vågnede, lå der altid en fælde tilbage fra mine drømme. Hvis jeg havde mødt dig tidligere, ville jeg også have valgt at følge dit blik.

Når jeg vågnede, lå der altid en fælde tilbage fra mine drømme.

Når jeg vågnede, lå der altid en fælde tilbage fra mine drømme. Hvis jeg havde mødt dig tidligere, ville jeg også have valgt at følge dit blik. Når jeg vågnede, lå der altid en fælde tilbage fra mine drømme. Hvis jeg havde mødt dig tidligere, ville jeg også have valgt at følge dit blik.

Når jeg vågnede, lå der altid en fælde tilbage fra mine drømme. Hvis jeg havde mødt dig tidligere, ville jeg også have valgt at følge dit blik. Når jeg vågnede, lå der altid en fælde tilbage fra mine drømme. Hvis jeg havde mødt dig tidligere, ville jeg også have valgt at følge dit blik.

Hvis jeg havde mødt dig tidligere, ville jeg også have valgt at følge dit bli

Landskab d. 9.01.15 13.20.05 til 13.22.28

Sætningerne er det inderste af huden, fibre, muskler, blodsprængniger. Jeg ved vi forsvandt. Sådan her så mine drømme ud på det tidspunkt. Jeg var faldet ud af en plettet søvn og ind i en dyb melankoli, og kørte nu videre igennem landskabets sorg.

Sletterne trak helt ud til havet som trak videre i himlen som trak i øjnene som en let tåge. Og dén himmel; det var en sindssyg dag.

Landskab d. 9.01.15 13.05.02 til 13.07.06

Så var der en, der lyttede til skovene. Jeg lyttede med mine læber, lod læberne skrive fjerne lande i dine håndled.

Som om der var nogen, der havde skrevet på deres minder i blinde. Afsavn. Udsagn. Et brev. Odense, Esbjerg, Roskilde. Når jeg sagde dit navn, var alt jeg hørte den stille hvisken igennem sandet. Da vi senere i en følgende nat fulgtes ned gennem hver vores forestilling, kunne jeg ikke længere skjule ordene, sætningerne, billederne.

Landskab d. 9.01.15 12.44.52 til 12.46.37

Rundt omkring kunne jeg kun samle mig om at læse et par tilfældige linjer.

I et efterår ville jeg være flov.

Sætningen, der lige før faldt ud af din mund. Min skrift er farvet af sig selv. Sådan noget.

På altanen, denne strøm af nye ord, nye sætninger: Du funkler et sted i mine sider. Sætningerne er et hav.

Samtale d. 9.01.15 11.37.54 til 11.40.06

Vi har de samme øjne. Det var ikke skovene jeg kom fra.

Ikke floderne i ørerne. Jeg har ikke plads til de fine hår i min hud længere. Vi tænkte på sammensmeltninger, forvitringer, fordampninger. Jeg drak korte slurke af teen, spiste af det tørre knækbrød, smørret og sesamfrøene. Om landskabets stilstand og den mørke himmel og jordens nuancer af gråt. Solens sind.

Samtale d. 9.01.15 11.30.41 til 11.32.34

Vi tænkte på gamle forsteninger, hudløse tanker om stilheden. Jeg sejlede henover havet, henover himlen. I læberne og i huden.

Det er noget med steder, som er fyldt til randen med spor fra ting, som er sket. Da jeg lå der og lyttede blev jeg bange for at miste dig. Pludselig faldt dine drømme. Hvilken nat fulgte efter natten?

Gennem hullet i hegnet.

Hav d. 9.01.15 11.15.55 til 11.17.26

Der var en hvirvlen i luften og det sitrede af farve fra væggene. Om landskabets stilstand og den mørke himmel og jordens nuancer af gråt. Sådan noget. Om landskabets stilstand og den mørke himmel og jordens nuancer af gråt.

Om landskabets stilstand og den mørke himmel og jordens nuancer af gråt. Om landskabets stilstand og den mørke himmel og jordens nuancer af gråt.

Og en anden dag: Om landskabets stilstand og den mørke himmel og jordens nuancer af gråt. Og en anden dag: Og en anden dag: Og en anden dag: Og en anden dag: Og en anden dag: Og en anden dag: Og en anden dag:

Og en anden dag: Og en anden dag: Og en anden dag:

Hav d. 9.01.15 11.07.38 til 11.10.04

Om landskabets forvandling og den hvide himmel og havets nuancer i gråt. Dine diamanter lyser. Hvilken nat fulgte efter natten? I natten var en fjern stemme næsten faldet i søvn. Vi har hverken gardiner eller travlt.

Dine sætninger. Alting ligger bag alting. Var jeg stille? Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Var jeg stille? Var jeg stille? Var jeg stille?

Var jeg stille? Var jeg stille? Var jeg stille? Var jeg stille?

Var jeg stille? Var jeg stille? Var jeg stille? Var jeg stille?

Var jeg stille? Var jeg stille? Var jeg stille?

Landskab d. 9.01.15 10.55.05 til 11.00.33

Jeg skrev intet ned i den periode. Er du på den anden side af havet?

Lige strejfe med øjnene ned gennem siderne. Glæden som sejlede på tærsklen til natten i strømme af sort.

Sandet. Stolen jeg sad på knirkede i solen. I sollyset sitrer vi som noget, der ligner en ædelsten, som ligner en funklen fra jordens inderste. Vi sad alene i natten. Jeg har skrevet et kort til dig.