Samtale d. 14.01.15 16.14.31 til 16.16.47

Rundt omkring de tøvende stjerner fandt vi på navne til tingene. Hvad skal vi stille op med den voldsomme himmel?

Jeg kunne mærke dit hjerte slå mod min pik. Du rækker dine øjne mod de kommende kyster. Pludselig en nat faldt der giraffer ud af dine drømme. Du rækker dine øjne mod de kommende kyster. Du rækker dine øjne mod de kommende kyster.

Du rækker dine øjne mod de kommende kyster. Du rækker dine øjne mod de kommende kyster. Du rækker dine øjne mod de kommende kyster. Du rækker dine øjne mod de kommende kyster. Du rækker dine øjne mod de kommende kyster. Du rækker dine øjne mod de kommende kyster. Du rækker dine øjne mod de kommende kyster. Du rækker dine øjne mod de kommende kyster. Du rækker dine øjne mod de kommende kyster.

Du rækker dine øjne mod de kommende kyster.

Landskab d. 14.01.15 12.11.27 til 12.13.17

Sidst jeg var lykkelig var lige i morges. Så var der en, der forsøgte sig med en litterær debat.

Senere i dine øjne. Et wack rum, et rum for stars. Sætningerne er. Som at skrive i nye aviser. Sidst jeg var lykkelig var lige i morges. Sidst jeg var lykkelig var lige i morges. Sidst jeg var lykkelig var lige i morges. Sidst jeg var lykkelig var lige i morges. Sidst jeg var lykkelig var lige i morges. Sidst jeg var lykkelig var lige i morges. Sidst jeg var lykkelig var lige i morges. Sidst jeg var lykkelig var lige i morges. Sidst jeg var lykkelig var lige i morges. Sidst jeg var lykkelig var lige i morges. Sidst jeg var lykkelig var lige i morges.