Samtale d 22.02.17 18:39:51 til 18:42:04

Træk mig med ud over sletterne, vind, træk mig helt ned til klipperne. Det var før du kunne forsvinde. Du, dette landskab.

Vi var stadig, vi var stadigvæk sitrende, sitrende i de mindste detaljer. Du må ikke forsvinde. Jeg sejlede ind mellem dine læber og kyssede meteoritternes glitren ned gennem atmosfæren.

Samtale d 22.02.17 17:05:59 til 17:06:28

Du må ikke forsvinde. Tilbage i fortiden i ensomheden strakte jeg hver sætning ud, så den kunne glide henover ugerne.

Som en anden dag, hvor det ikke var muligt. Men mit sprog er ikke fjendtligt. Har vi de samme øjne? Bagefter lå vi henover istidens bjergkæder, henover krøllede lagner, henover en hemmelig tøven i diamanternes udspring.Bagefter lå vi henover istidens bjergkæder, henover krøllede lagner, henover en hemmelig tøven i diamanternes udspring. Bagefter lå vi henover istidens bjergkæder, henover krøllede lagner, henover en hemmelig tøven i diamanternes udspring. Bagefter lå vi henover istidens bjergkæder, henover krøllede lagner, henover en hemmelig tøven i diamanternes udspring.

Samtale d 22.02.17 17:05:22 til 17:05:45

Jeg var nøgen i de dage. Min ene pen er rød og den anden sort. Der var en morgen, hvor du lod et stykke af himlen hvile mod min brystkasse.

Ude i den lysende dag fandt jeg en håndfuld glitrende, glitrende diamanter. Da vi senere i en følgende nat fulgtes ned gennem hver vores forestilling, kunne jeg ikke længere skjule ordene, sætningerne, billederne