Landskab d 14.03.16 20:19:39 til 20:20:36

Jeg kyssede en sommers morgenrøde. Dine knogler suser også, og inde i dem er der et lyst væsen som bølger og bevæger sig. Sådan her så mine drømme ud på det tidspunkt. Det gør ikke noget. Dette langsomme blik imod stenene. Du skrev en sætning i min hud, for at jeg bedre kunne se igennem dine øjne.

Samtale d 14.03.16 14:47:34 til 14:48:11

Da jeg lå der og lyttede blev jeg bange for at miste dig. Vi er det sarte, der taler fjernt med det stille. Ikke søge ly.

Jeg var faldet ud af en plettet søvn og ind i en dyb melankoli, og kørte nu videre igennem landskabets sorg. Et sted derinde under sandets fortvivlelse er der en, der finder en lille funklende, et lille funklende grønt.Et sted derinde under sandets fortvivlelse er der en, der finder en lille funklende, et lille funklende grønt. Et sted derinde under sandets fortvivlelse er der en, der finder en lille funklende, et lille funklende grønt. Et sted derinde under sandets fortvivlelse er der en, der finder en lille funklende, et lille funklende grønt.

Hav d 14.03.16 14:15:59 til 14:16:40

Du ville sige noget, du tav. At svømme i det strømmende vand som et fremmed sprog som sidder uvant, som strammer som om man var nøgen. Jeg skriver dagen igang, stille. Du skrev en sætning i min hud, for at jeg bedre kunne se igennem dine øjne. Men mit sprog er ikke fjendtligt.