Samtale d. 23.01.13 16.52.35 til 16.53.28

Er du på den anden side af havet?

Avedøre Stationsby, et pophit i tre glemte takter.

Avedøre Stationsby, et pophit i tre glemte takter. Avedøre Stationsby, et pophit i tre glemte takter. Avedøre Stationsby, et pophit i tre glemte takter. Avedøre Stationsby, et pophit i tre glemte takter. Avedøre Stationsby, et pophit i tre glemte takter. Avedøre Stationsby, et pophit i tre glemte takter.

Avedøre Stationsby, et pophit i tre glemte takter. Avedøre Stat

Hav d. 23.01.13 15.03.16 til 15.05.59

Jeg sejlede henover ørknen, henover sandet. Dagene. Ugerne. Vennerne. Noter. Beskrivelser. Sandet.

Du havde tabt en linje i min drøm. At svømme i det strømmende vand som et fremmed sprog som sidder uvant, som strammer som om man var nøgen. Det er bare. En linje samlede udsigten op: en ægyptisk kvinde lukkede sin værdige hånd om en lysende fremtid. Om andre byer, andre verdener. Da vi en nat fulgtes ned gennem vores.

Samtale d. 23.01.13 13.28.46 til 13.29.50

Var jeg stille? Mågerne i det strømmende vand og oppe på himlen. Hvor vil det ødelagte sprog hen? Der var en morgen, et stykke af himlen. Jeg sad alene i solen. Alting kan skifte form, kan forandre sig, kan forvandle sig. På et stort stykke hvidt. Tilbage i fortiden i ensomheden strakte jeg hver sætning ud, så den kunne glide henover ugerne. Din vejrtrækning og bløde bølgende bevægelser. Sætningerne er et hav.

Du siger noget om månen. Jeg var din krop.