Samtale d. 20.06.13 17.07.41 til 17.09.57

Vi er det sarte, der taler fjernt med det stille. Dagene. Ugerne. Vennerne. Vi interesserede os for de mindste detaljer, sneglehusenes form, stenene hentet frem af jordens inderste. Derude i tomme haller.

Vi interesserede os for de mindste detaljer, sneglehusenes form, stenene hentet frem af jordens inderste. Vi interesserede os for de mindste detaljer, sneglehusenes form, stenene hentet frem af jordens inderste. Vi interesserede os for de mindste detaljer, sneglehusenes form, stenene hentet frem af jordens inderste. Vi interesserede os for de mindste detaljer, sneglehusenes form, stenene hentet frem af jordens inderste. Vi interesserede os for de mindste detaljer, sneglehusenes form, stenene hentet frem af jordens inderste.

Vi interesserede os for de mindste detaljer, sneglehusenes form, stenene hentet frem af jordens inderste.

Vi interesserede os for de mindste detaljer, sneglehusenes form, stenene hentet frem af jordens inderste.

Hav d. 20.06.13 11.17.32 til 11.19.08

Lyset afventer afgang. Sandet. De første par dage sitrer stadig i de øverste lag af min hud. Som en anden nat, hvor det ikke var muligt. Det dybeste af alt er huden? Mørket fulgte mig blødt, og jeg trak på det sprog, som tøvede ved det yderste landskab. I morgenen sidder jeg langsomt og læser om sand, om sandet, sandets bevægelse henover sig selv. Diamanterne.

Jeg skrev mig vild i de dage. I morgenen sidder jeg langsomt og læser om sand, om sandet, sandets bevægelse henover sig selv.

Landskab d. 20.06.13 11.14.43 til 11.16.03

Ordenes rum er uden tvivl det vigtigste. Dansende, legende, lyttende. I hver dag gled dine hænder forsigtigt igennem mit hår. Og tænkte kun på dine landskaber, landskaber var anledning til sætningen. Glasdråbehænder. Som om der var nogen, der kastede en myte ind i skriften. Om andre lande, andre folk.

I den periode: udsigten, stilheden.

Ordenes rum er uden tvivl det vigtigste.

Landskab d. 20.06.13 10.55.57 til 10.56.53

Kan skriften være genert? Vi har travlt. Jeg læste landskabet som en hånd, hver ru overflade var en rest af det meningsfulde liv. millioner år gammelt glas i den mørkeste ørken. I hver dag gled dine hænder forsigtigt igennem mit hår.

Var det skovene du kom fra?

Stolen vipper. Afsindighed. Udsalgsvarer.

Landskab d. 20.06.13 10.54.22 til 10.55.53

Jeg var i en feber, disse sætninger, sammenhængen, feberen.

Nu skriver jeg igen på en søjle af digte. Grå. Var det alligevel naturens sirlige system jeg elskede? Så trak dagen sig langsomt ind på vores øjne. Jeg bladrer i en tilfældig bog. Sætningerne er et hav. Idealet, fnyser de slidte mure, er ikke nødvendigvis sammenhæng og pop. Vores. Udsigten var håbløs. Indimellem sagde du nogle ord, jeg ikke forstod.