Landskab d. 4.03.13 17.16.51 til 17.18.59

En linje truede hele tiden med at gribe ind i mine tanker, med at forføre mine tanker, forfærde mine tanker.

Jeg skrev mig vild i de dage. Jeg skriver i natten, i den fugtige alvor. At dette andet.

I den periode: udsigten, stilheden. Havde du en sten? At sværme i den flydende luft som en klingende sætning som klynger en krop ud af sig selv og synes nøgen. Jeg spiste det tørre knækbrød og sesamfrøene. Lyset fulgte mig skarpt, og jeg trak på det sprog, som dansede i de inderste landskaber. Hvilke krystaller lyste i dine ord?

I hver dag gled rester af betydning med mig videre. Sandet sled i mine tanker, gjorde dem runde og bløde til de sidst var forsvundet.

Landskab d. 4.03.13 17.14.09 til 17.15.26

Vi interesserede os for de mindste detaljer, sneglehusenes form, stenene hentet frem af jordens inderste.

Du skrev en sætning i min hud, for at jeg bedre kunne se igennem dine øjne. Jeg fortalte om lyngen, lyngen der strakte sig som en hånd under himlen. Der var en hvirvlen i luften og det sitrede af farve fra væggene.

Brev i april.

Samtale d. 4.03.13 17.12.18 til 17.14.06

Et. Så var der en, der forsøgte sig med en litterær debat.

Er du på den anden side? I billederne var mit sprog blevet fjendtligt: Vidste du? Du skrev et sår i min fremtid.

Hvad?

Jeg har skrevet et kort til dig. Kan jeg skrive sådan? Mørket kaldte vi mørket. Dit navn var alt jeg hørte. Provinsen og gågadens sange.

Landskab d. 4.03.13 16.51.02 til 16.52.39

Jeg lyttede med mine læber, lod læberne skrive fjerne lande i dine håndled. Du i mit vindue, i min vindueskarm. Lyset i ørknen i udsigten. Den bekymrede er ude af sig selv.

Regnvejrsmeteor.

Har vi forskellige øjne?

Sandet i mine tanker. Mail i november. I månelyset sitrer vi som noget, der ligner lidt træ, som ligner et mørke fra jordens yderste. I billederne fulgte jeg andres lysende fremtid.

Samtale d. 4.03.13 16.17.23 til 16.19.21

Da jeg lyttede blev jeg bange. Du siger mit navn.

Men noget blev i de tomme haller. Jeg skrev i en stråle af sol. Glæden som sejlede på tærsklen til natten i strømme af sort. Stille? Som en anden nat, hvor det ikke var muligt. Jeg ville gerne give dig mine. Dine.

Lyset kaldte vi bare for lyset mens vi lod dets hvælving trække sig henover natten som en brusende sky fyldt med den sarte letsindighed. Vi stod og lyttede.

Landskab d. 4.03.13 11.29.59 til 11.31.38

Notesbog. Beskydning. Da vi senere i en følgende nat fulgtes ned gennem hver vores forestilling, kunne jeg ikke længere skjule ordene, sætningerne, billederne.

Sådan her så mine drømme ud på det tidspunkt. Vi interesserede os for de mindste detaljer, sneglehusenes form, stenene hentet frem af jordens inderste. Vi interesserede os for de mindste detaljer, sneglehusenes form, stenene hentet frem af jordens inderste. Vi interesserede os for de mindste detaljer, sneglehusenes form, stenene hentet frem af jordens inderste.

Landskab d. 4.03.13 10.56.07 til 10.58.03

Jeg skrev breve til dig i mine tanker og fulgte vejens bevægelse langs kysten og havet, tøvende. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Muren omkring ordene. I hver dag gled rester af betydning med mig videre. Skovene. Jeg læste en linje af sol: Jeg går på sol, jeg kender ikke til andet end sol. Avedøre Stationsby, et pophit i tre glemte takter. Et brev. Sandet. Blæste det virkeligt? En linje truede hele tiden med at gribe ind i mine tanker, med at forføre mine tanker, forfærde mine tanker. På altanen, denne strøm af nye ord, nye sætninger: Du funkler et sted i mine sider. Det generte i skriften. Luften og jordens sange.