Hav d. 6.03.15 14.59.38 til 15.03.25

Ude i den mørke nat fandt jeg en håndfuld fugtige, fugtige grene.

Når jeg skrev dit navn i lyset, faldt en stråle fra månen ind af mit vindue. Lysene lyste. Der er en, der folder dine tanker ud til en mørk fremtid. Ude ved fabrikkerne. Jeg kyssede en sommers morgenrøde. Det var kun fornemmelsen af vind, af sand, af mørke, af sol, af min krops fjerne funktioner, stilheden (der aldrig var stille). Hver aften slår solens sind en kløft gennem bjergene.

Hav d. 6.03.15 14.10.14 til 14.11.59

Der var en stilstand i luften, en stilstand i de grå vægge. I månelyset sitrer vi som noget, der ligner lidt træ, som ligner et mørke fra jordens yderste. I hver dag gled rester af betydning med mig videre. Så var der en, der forsøgte sig med en litterær debat.

Du siger noget om solen. Jeg drak korte slurke af teen, spiste af det tørre knækbrød, smørret og sesamfrøene. Pludselig en nat faldt der giraffer ud af dine drømme. Jeg drak korte slurke af teen, spiste af det tørre knækbrød, smørret og sesamfrøene. Jeg drak korte slurke af teen, spiste af det tørre knækbrød, smørret og sesamfrøene. Jeg drak korte slurke af teen, spiste af det tørre knækbrød, smørret og sesamfrøene. Jeg drak korte slurke af teen, spiste af det tørre knækbrød, smørret og sesamfrøene. Jeg drak korte slurke af teen, spiste af det tørre knækbrød, smørret og sesamfrøene.

Jeg drak ko

Hav d. 6.03.15 12.50.35 til 12.53.59

Vores hud er spændt ud over endnu en mail, SV. SV. RE. Forward: Derinde bag skoven.

I sollyset sitrer vi som noget, der ligner en ædelsten, som ligner en funklen fra jordens inderste. Dette hurtige blik imod vandet. Et genert rum, et intimt rum. Af alt det lysende, reflekterende, matte.

Det var kun fornemmelsen af vind, af sand, af mørke, af sol, af min krops fjerne funktioner, stilheden (der aldrig var stille).