Landskab d. 5.02.15 17.52.24 til 17.55.14

Stjernekontinent. Hvad tæller du til? Pludselig en nat faldt der giraffer ud af dine drømme. På et stort stykke hvidt papir. Århus Midtby, var jeg virkelig derinde alene. De vender sig bort fra de yderste bjerge og vender tilbage til de lysende huse, til larmen og deres underlige kroppe. Glashænder. Jeg prøver at forstå dette tilfælde: Var det alligevel de store systemer, jeg frygtede? Du siger noget om solen. Hvad skal vi stille op med den voldsomme himmel?

Hav d. 5.02.15 17.50.55 til 17.52.20

millioner år gammelt glas i den lysende ørken. Ude i den lysende dag fandt jeg en håndfuld glitrende, glitrende diamanter. millioner år gammelt glas i den lysende ørken. millioner år gammelt glas i den lysende ørken. millioner år gammelt glas i den lysende ørken. millioner år gammelt glas i den lysende ørken. Det var dele af dine drømme, der faldt ud imellem dine læber. millioner år gammelt glas i den lysende ørken. I billederne var mit sprog blevet fjendtligt: millioner år gammelt glas i den lysende ørken.

millioner år gammelt glas i den lysende ørken. millioner år gammelt glas i den lysende ørken. millioner år gammelt glas i den lysende ørken. mill