Samtale d. 17.09.14 13.35.15 til 13.40.06

Indimellem sagde du nogle ord, jeg ikke forstod. Du siger noget om solen.

Så trak dagen sig langsomt ind på vores øjne. At tale var blevet uoverskueligt.

Vi tænkte på ord, vi ikke kunne glemme.

Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Bag træerne. Sletten forvandler sig til mørke og sten. De glitrende hemmeligheder inde i stenene.

Hav d. 17.09.14 13.05.08 til 13.08.25

I horisonten lå en hvid sky og hviskede de mindste detaljer bort. Sletterne trak helt ud til havet som trak videre i himlen som trak i øjnene som en let tåge.

Dette langsomme blik imod stenene.

Sætningen, der lige før faldt ud af din mund. Da jeg lå der og lyttede blev jeg bange for at miste dig. Bevægelsen i overfladen ville få ordene til at forsvinde.

Hav d. 17.09.14 11.50.16 til 11.52.38

Du siger noget om solen. Stod imod, men skrev: intet. Vi har hverken gardiner eller travlt. Hvor vil det ødelagte sprog hen? Sletten forvandler sig til mørke og sten. Giver det mening? Afsavn. Udsagn. I horisonten lå en hvid sky og hviskede de mindste detaljer bort. Jeg ved ikke, hvor vi forsvandt hen.

Oplæsning for intetheden. Next step: vi lå på tærsklen af bevidstheden og svajede med svaneøgler og gøgl.

Samtale d. 17.09.14 11.47.25 til 11.48.40

Ord. Trak jeg dig med til de yderste bjerge? Jeg sejlede ind mellem dine læber og kyssede meteoritternes glitren ned gennem atmosfæren. Trak jeg dig med til de yderste bjerge?

Trak jeg dig med til de yderste bjerge? Trak jeg dig med til de yderste bjerge? Jeg sad og lyttede til den blå, blå himmel, vasketøjet og duerne, mågerne, svalerne (var det virkelig svaler?). Da jeg vågnede, var jeg sikker:

Samtale d. 17.09.14 11.42.17 til 11.45.42

Jeg kunne ikke glemme det, der skulle glemmes.

At vi aldrig for alvor, bliver en del af verden. Du siger noget om solen. Der var en morgen, hvor du lod et stykke af himlen hvile mod min brystkasse. Jeg elsker at vågne og se dig vågne. Jeg ville gerne give dig alle mine diamanter. Sad jeg alene? Jeg kunne ikke glemme det, der skulle glemmes. Den sindssyge himmel. I natten var en fjern stemme næsten faldet i søvn.

Samtale d. 17.09.14 11.38.09 til 11.42.02

Så trak dagen sig langsomt ind på vores øjne. Luften og jordens sange. Når jeg vågnede, lå der altid en fælde tilbage fra mine drømme. Vi tænkte på giraffer, geparder, og forlængst uddøde arter, der levede i havene. Du må ikke forsvinde. Blæste det virkeligt? På et stort stykke hvidt papir. Rifterne. Har vi de samme øjne? Var det alligevel de store systemer, jeg frygtede? Der var en morgen, hvor du lod et stykke af himlen hvile mod min brystkasse.

Hav d. 17.09.14 11.35.43 til 11.38.05

Vi sad alene i natten. Jeg er lost i en borderlinenat. Det er hver eneste sten i mit hjerte, som langsomt men sikkert forvandler sig til stjerner og funklende diamanter. Om aftenen synes lyset at rykke tættere på min hud, og der er en lykke som flimrer foran mine øjne. Et mørkt væsen siver fra min mund og synes stille.

millioner år gammelt glas i den lysende ørken. Lysene lyste. I min første App vågnede jeg, og satte et lys i dit smil.

Samtale d. 17.09.14 11.32.47 til 11.34.12

Sådan trak du de yderste bjerge. De første par nætter alene med altings standby: stød, stød stille. Og vi vågnede. Og vi, melankolske sovende, snakkende (chat, chat), vågnende, falder i kryds.

Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Der er en som har vendt sin trøje omvendt. Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Jeg sejlede henover havet, henover himlen.

Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Jeg sejlede henover havet, henover himlen. Jeg sejlede henover havet, heno

Hav d. 17.09.14 11.30.54 til 11.31.56

Når jeg vågnede, lå der altid en fælde tilbage fra mine drømme. Bagefter udfyldte jeg stilheden med dine ord, der nu var mine. Jeg lyttede med mine læber, lod læberne skrive fjerne lande i dine håndled. Jeg sejlede i det pulserende, i de flydende drømme af sol. Du ville sige noget, du tav. Jeg sejlede ind mellem dine læber og kyssede meteoritternes glitren ned gennem atmosfæren. De lyser indefra mørket sammen med et par tøvende sætninger og den dyrebare uro, jeg fik foræret i gave engang ved et tilfælde.

Landskab d. 17.09.14 11.29.10 til 11.30.51

Jeg kunne ikke formulere de sætninger. Enkelte stener, mens de prøver at fange en sløv støvet router. Jeg lyttede med mine læber, lod læberne skrive fjerne lande i dine håndled. Bevægelsen i overfladen ville få ordene til at forsvinde. Det er noget med steder, som er fyldt til randen med spor fra ting, som er sket.

Ved min ene fod lå en opslået bog og førte en let samtale med vinden. Jeg sad et sted i det stille i fortiden og skrev og tegnede.