Samtale d. 12.08.14 17.32.39 til 17.33.44

Intimiteten, skriften. Jeg prøver at forstå dette tilfælde: Jeg prøver at forstå dette tilfælde: Jeg prøver at forstå dette tilfælde: Jeg prøver at forstå dette tilfælde: Jeg prøver at forstå dette tilfælde:

Jeg prøver at forstå dette tilfælde: Jeg prøver at forstå dette tilfælde: Jeg prøver at forstå dette tilfælde: Jeg prøver at forstå dette tilfælde: Jeg prøver at forstå dette tilfælde:

Jeg prøver at forstå dette tilfælde:

Jeg prøver at forstå dette tilfælde:

Jeg prøver at

Samtale d. 12.08.14 14.28.18 til 14.31.54

Land. Rifterne, rifterne, rifterne. Rundt på tingene. Og ned gennem huden til knoglerne, glitrende-glitrende, og ind gennem knoglerne til mørket falder sammen med marven. Jeg er gået i stå på tærsklen til dagen. Skriv mig ind i dine læber. Det ,der hænger. Da jeg vågnede, var jeg sikker:

Sådan noget. Et genert rum, et intimt rum.

Der i kroppen. Bagefter, henover en tøven.

Hav d. 12.08.14 13.14.41 til 13.17.03

Der er en som har vendt sin trøje omvendt. Hvis jeg havde mødt dig tidligere, ville jeg også have valgt at følge dit blik.

Bag træerne. Jeg ville gerne give dig alle mine diamanter. Der var en morgen, hvor du lod et stykke af himlen hvile mod min brystkasse.

Sandet sled i mine tanker, gjorde dem runde og bløde til de sidst var forsvundet. Der var en morgen, hvor du lod et stykke af himlen hvile mod min brystkasse. Der var en morgen, hvor du lod et stykke af himlen hvile mod min brystkasse. Der var en morgen, hvor du lod et stykke af himlen hvile mod min brystkasse. Der var en morgen, hvor du lod et stykke af himlen hvile mod min brystkasse. Der var en morgen, hvor du lod et stykke af himlen hvile mod min brystkasse. Der

Hav d. 12.08.14 11.33.47 til 11.36.43

Mine knogler suser også, og inde i dem er der et mørkt væsen som bølger og bevæger sig. Smerten som sejlede på daggryets lyshvælv i strømme af guld. Der er en som har vendt sin trøje omvendt. Der hang figner henover udsigten. Jeg sejlede ind mellem dine læber og kyssede meteoritternes glitren ned gennem atmosfæren.

I natten skriver vi nye bøger, og for hver gang vi trækker luften ind, er der andre, der puster den ud.

Hav d. 12.08.14 10.19.30 til 10.23.10

Her er dagen allerede langt foran mig. På en mur. Et sted bag øjnene sidder en forsigtig lampe og ser. I sollyset sitrer vi som noget, der ligner en ædelsten, som ligner en funklen fra jordens inderste. Kalken. Det var ikke skovene jeg kom fra.

Derinde bag skoven. Vi er det sarte, der taler fjernt med det stille. Jeg sejlede ind mellem dine læber og kyssede meteoritternes glitren ned gennem atmosfæren.

Samtale d. 12.08.14 09.35.11 til 09.36.45

Ikke glemme floderne i ørerne.

Lyset i mine fjerne fingre: byen sluttede før den var begyndt. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Jeg elsker at vågne og se dig vågne. Der var noget som åbnede sig. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden.

Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden. Sammen lå vi og kortlagde tingenes orden.

Hav d. 12.08.14 09.18.00 til 09.24.37

Og dén himmel; det var en sindssyg dag. Om landskabets forvandling og den hvide himmel og havets nuancer i gråt. Fuglene hang på den blå, blå himmel. Her er natten allerede langt bag mig. Sover ASAP. Som en håndflade uden kød; lyset og skyggerne, der falder igennem den. På det tidspunkt slackede vi mens dagene gik ind mellem nætterne. Det her er en leg. Dine grene skygger for min mund. Under solen, dine øjne som blitzkrieg. Om landskabets stilstand og den mørke himmel og jordens nuancer af gråt.

Samtale d. 12.08.14 09.12.21 til 09.17.56

Ved de yderste kyster, fandt vi en lille grøn sten. Var det skovene du kom fra?

Vi stod derinde og fortalte og lyttede. Har vi de samme øjne? Jeg og dit hjerte. Er du på den anden side af havet? Søge ly i den flod. Som nu.

Uforståelige sætninger at klæde sig i. Jeg elsker at vågne og se dig vågne. Indimellem sagde du nogle ord.

Samtale d. 12.08.14 09.07.15 til 09.11.30

Vi stod derinde og fortalte og lyttede. Kan jeg skrive sådan?

Ikke var muligt at komme derind. Som at sidde på en tunge og bare se derudaf. På gaden satte du solen i nyt-gear – strålende – dagen var strålende, solen var strålende, i dine hænder sejlede nye imponerende lys. Som at sidde på din håndflade og følge horisonten blive brudt af din drøbel. Den sindssyge himmel. Et genert rum, et intimt rum.