Hav d. 14.08.14 19.07.41 til 19.10.30

Jeg vågnede og lå og så din vejrtrækning følge dynernes landskab op med små rystelser og bløde bølgende bevægelser. Bag diamanterne. Fuglene hang på den blå, blå himmel. Lyset fulgte skyggerne og spejlede sig i fliserne, i ruderne, i mørket. Nordlyset tøver i vores stemmer. Jeg skriver dagen igang, stille. Når jeg sagde dit navn, var alt jeg hørte den stille hvisken igennem sandet. Jeg skriver dagen igang, stille.

Jeg skriver dagen igang, stille. Jeg skriver dagen igang, stille. Jeg skriver dagen igang, stille. Jeg skriver dagen igang, stille.

Jeg skriver dagen igang, stille.

d. 14.08.14 16.32.35 til 16.33.41

I sollyset sitrer vi som noget, der ligner en ædelsten, som ligner en funklen fra jordens inderste. I sollyset sitrer vi som noget, der ligner en ædelsten, som ligner en funklen fra jordens inderste. I sollyset sitrer vi som noget, der ligner en ædelsten, som ligner en funklen fra jordens inderste. I sollyset sitrer vi som noget, der ligner en ædelsten, som ligner en funklen fra jordens inderste. I sollyset sitrer vi som noget, der ligner en ædelsten, som ligner en funklen fra jordens inderste.