d. 23.05.12 16.43.12 til 16.44.20

Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften.

Samtale d. 23.05.12 14.31.10 til 14.33.30

Intet glemmes. Af alt det lysende, reflekterende, matte. Når jeg faldt i søvn, lå der altid en fælde tilbage fra dagen.

Mørket kaldte vi bare for mørket mens vi lod dets tæppe trække sig ind i dagen som en brusende sky fyldt med den skrøbeligste alvor. Nu skriver jeg igen på det stille. Mørket kaldte vi bare for mørket mens vi lod dets tæppe trække sig ind i dagen som en brusende sky fyldt med den skrøbeligste alvor. For hvert lag af betydning i klipperne. Mørket kaldte vi bare for mørket mens vi lod dets tæppe trække sig ind i dagen som en brusende sky fyldt med den skrøbeligste alvor.

Mørket kaldte vi bare for mørket mens vi lod dets tæppe trække sig ind i dagen som en brusende sky fyldt med den skrøbeligste alvor. Mørket kaldte vi bare for mørket mens vi lod dets tæppe trække sig ind i dagen som en brusende sky fyldt med den skrøbeligste alvor.

d. 23.05.12 14.27.46 til 14.29.07

Indimellem sagde du nogle ord, jeg ikke forstod. Indimellem sagde du nogle ord, jeg ikke forstod. Indimellem sagde du nogle ord, jeg ikke forstod. Indimellem sagde du nogle ord, jeg ikke forstod. Indimellem sagde du nogle ord, jeg ikke forstod.

Indimellem sagde du nogle ord, jeg ikke forstod. Indimellem sagde du nogle ord, jeg ikke forstod. Indimellem sagde du nogle ord, jeg ikke forstod. Indimellem sagde du nogle ord, jeg ikke forstod. Indimellem sagde du nogle ord, jeg ikke forstod.

Landskab d. 23.05.12 11.23.01 til 11.26.23

Kaffen, jeg drikker, smager som det inderste af mine sokker. Kan skriften være genert? Når jeg vågnede, lå der altid en fælde tilbage fra mine drømme. Når du siger mit navn, svarer min krop. Bordet vipper. Vi har øjne.

Jeg skrev mig vild i de dage. I horisonten lå en hvid sky og hviskede de mindste detaljer bort. Jeg skrev intet ned i den periode. Sådan svarede du. Søge ly. Et brev. Jeg kyssede en sommers morgenrøde.