Samtale d 26.10.17 18:55:10 til 18:55:56

Sidst jeg var lykkelig var lige i morges. Der var noget som åbnede sig. Brev i april. Lysene lyste.

Over murbrokkerne. Jeg fortæller det, fordi jeg i længere tid fór vild i den ørken. Lyset fulgte skyggerne og spejlede sig i fliserne, i ruderne, i mørket.Lyset fulgte skyggerne og spejlede sig i fliserne, i ruderne, i mørket. Lyset fulgte skyggerne og spejlede sig i fliserne, i ruderne, i mørket. Lyset fulgte skyggerne og spejlede sig i fliserne, i ruderne, i mørket.

Hav d 26.10.17 17:13:26 til 17:14:09

Vi tænkte på ord, der blev ved med at hænge øverst i kampagnerne. Blæste det virkeligt? Du skrev en sætning i min hud, for at jeg bedre kunne se igennem dine øjne. Jeg har skrevet et kort til dig.

I morgenen sidder jeg langsomt og læser om sand, om sandet, sandets bevægelse henover sig selv.

Samtale d 26.10.17 16:35:35 til 16:36:17

Dine diamanter lyser i min mund. Jeg kunne mærke den skrøbelige sandhed. Alting ligger bag alting. Ikke glemme floderne i ørerne.

Jeg tegnede sorte kvadrater på din hud for at være sikker på, at alting var virkeligt.Jeg tegnede sorte kvadrater på din hud for at være sikker på, at alting var virkeligt. Jeg tegnede sorte kvadrater på din hud for at være sikker på, at alting var virkeligt. Jeg tegnede sorte kvadrater på din hud for at være sikker på, at alting var virkeligt.