Samtale d 8.03.17 17:15:06 til 17:16:24

I sollyset sitrer vi som noget, der ligner en ædelsten, som ligner en funklen fra jordens inderste. Hvad skal vi stille op med den voldsomme himmel? Rifterne. Når jeg ser dig. Nordlyset tøver i vores stemmer. Det her er en leg.

Enkelte slukker bål og stiver i den hidsige røg, mens andre for altid forvandler sig og bliver som havet.

Samtale d 8.03.17 16:19:38 til 16:20:43

Dine øjne og lyden af regn fra det travle tag.

Jeg sejlede omkring på alt. Jeg skrev breve til dig i mine tanker og fulgte vejens bevægelse langs kysten og havet, tøvende. Vidste du det? Der var noget som åbnede sig. Sådan svarede du. Jeg prøver at tegne dine lysende øjne i mine sætninger.Jeg prøver at tegne dine lysende øjne i mine sætninger.

Hav d 8.03.17 15:54:14 til 15:55:31

Var det alligevel de store systemer, jeg frygtede? Da vi senere i en følgende nat fulgtes ned gennem hver vores linje.

Men mit sprog er ikke fjendtligt. Farvede ordene milde. At tale var blevet uoverskueligt. Der var noget som åbnede sig. Jeg skrev intet ned i den periode.

Landskab d 8.03.17 15:41:13 til 15:42:18

Jeg prøver at tegne dine lysende øjne i mine sætninger.

Sådan trak du mig med mod de yderste bjerge. Fra de mindste detaljer finder vi hver morgen – i det lysende lys som er lyst – frem til de vigtigste videnskabelige sandheder.Fra de mindste detaljer finder vi hver morgen – i det lysende lys som er lyst – frem til de vigtigste videnskabelige sandheder. Fra de mindste detaljer finder vi hver morgen – i det lysende lys som er lyst – frem til de vigtigste videnskabelige sandheder. Fra de mindste detaljer finder vi hver morgen – i det lysende lys som er lyst – frem til de vigtigste videnskabelige sandheder. Fra de mindste detaljer finder vi hver morgen – i det lysende lys som er lyst – frem til de vigtigste videnskabelige sandheder.