Samtale d 11.05.16 18:29:56 til 18:30:58

Du siger noget om solen.

Og vi tænkte på de mindste detaljer, på atomerne, molekylerne, på stoffernes reaktion med hinanden. Sætningerne er et hav. Var det skovene du kom fra? Som nu i morges: Hvad tæller du til?

Du lagde den i mit vindue, i min vindueskarm.Du lagde den i mit vindue, i min vindueskarm. Du lagde den i mit vindue, i min vindueskarm. Du lagde den i mit vindue, i min vindueskarm.

Landskab d 11.05.16 18:26:19 til 18:27:25

Derinde bag ordene. Sætningerne er et hav. Det var dele af dine drømme, der faldt ud imellem dine læber.

Det er hver eneste sten i mit hjerte, som langsomt men sikkert forvandler sig til stjerner og funklende diamanter. Oppe på bakken. Enkelte tænder bål og forvandler sig til den tøvende røg, mens andre for altid stivner og bliver som stenene.Enkelte tænder bål og forvandler sig til den tøvende røg, mens andre for altid stivner og bliver som stenene. Enkelte tænder bål og forvandler sig til den tøvende røg, mens andre for altid stivner og bliver som stenene.

Landskab d 11.05.16 17:47:54 til 17:48:52

Pludselig en nat faldt der giraffer ud af dine drømme. Træerne. Lyset afventer afgang. Så trak dagen sig langsomt ind på vores øjne. Tågen i skovene i udsigten. Mørket kaldte vi bare for mørket mens vi lod dets tæppe trække sig ind i dagen som en brusende sky fyldt med den skrøbeligste alvor.