Landskab d. 10.10.13 15.57.18 til 16.00.13

Luften og jordens sange. At tale var blevet uoverskueligt. Stigen op til sætningen: Det var mig, der ringede efter politiet. Idealet, hvisker den stille vind, er ikke nødvendigvis de klippede træer, den stramt komponerede bog. Sætningerne er et hav. Rundt omkring kunne jeg kun samle mig om at læse et par tilfældige linjer. Ilden. Bøgerne hvilede omkring kaffen. Provinsen og gågadens sange. Bordet vipper. Farvede ordene milde. Jeg famlede med dine øjne, deres blå cirkel af lys.

d. 10.10.13 15.43.26 til 15.44.19

Da vi senere i en følgende nat fulgtes ned gennem hver vores linje. Da vi senere i en følgende nat fulgtes ned gennem hver vores linje.

Da vi senere i en følgende nat fulgtes ned gennem hver vores linje. Da vi senere i en følgende nat fulgtes ned gennem hver vores linje. Da vi senere i en følgende nat fulgtes ned gennem hver vores linje. Da vi senere i en følgende nat fulgtes ned gennem hver vores linje.

Da vi senere i en følgende nat fulgtes ned gennem hver vores linje.

Samtale d. 10.10.13 15.21.31 til 15.23.54

Vi bliver verden. Ved den tøvende kyst gik vi igennem bjerge af knivmuslinger og så ud mod havets langsommelighed. Nordlysets techno, synger du, er det fremmede sprog. Sådan svarede du.

Under solen, dine øjne som blitzkrieg. Pludselig en nat faldt der giraffer ud af dine drømme. Fokuseringen, at gå helt tæt på skriften. Her er dagen allerede langt foran mig.

Landskab d. 10.10.13 13.52.31 til 13.55.08

Stigen op til sætningen: Det var mig, der ringede efter politiet. Bøgerne tegnede deres egen retning. Jeg skrev breve til dig i mine tanker og fulgte vejens bevægelse langs kysten og havet, tøvende.

Min ene pen er rød og den anden sort. Bordet vipper. Jeg bladrer i en tilfældig bog. En linje truede hele tiden med at gribe ind i mine tanker, med at forføre mine tanker, forfærde mine tanker.