Landskab d. 3.05.12 16.52.52 til 16.55.02

Hvor vil det ødelagte sprog hen? Jeg skrev breve til dig i mine tanker og fulgte vejens bevægelse langs kysten og havet, tøvende. Jeg skrev breve til dig i mine tanker og fulgte vejens bevægelse langs kysten og havet, tøvende.

Jeg skrev breve til dig i mine tanker og fulgte vejens bevægelse langs kysten og havet, tøvende. Jeg skrev breve til dig i mine tanker og fulgte vejens bevægelse langs kysten og havet, tøvende. Jeg skrev breve til dig i mine tanker og fulgte vejens bevægelse langs kysten og h

Hav d. 3.05.12 14.11.30 til 14.14.56

Så trak natten sig hurtigt ind på vores øjne.

Har vi forskellige øjne? I dagen var en nær stemme næsten vågen. Der var noget, som glitrede (glitrede) imellem mine fingre. Dette hurtige blik imod vandet. Nætterne. Ugerne. På altanen sad jeg i solen, og fulgte en sætning, du havde fortalt mig i søvne, bevæge sig indad og forsvinde i en funklende diamant.

Samtale d. 3.05.12 11.05.05 til 11.06.57

Jeg ikke det der. Hvor længe havde du drevet i vinden? Du trak de yderste bjerge. Kaffen står kold i det kolde vindue, jeg drikker den ikke, den er kold. Havde du kysset en anden?

Der var et script der skyggede for solen. Hvad ville du med markerne, med det bløde landskab, kysterne og det lysende hav? Pludselig en dag gravede vi tunneller til Zoo. Rummet omkring mine tanker, som fluen omkring denne lyttende lampe.